Pravidla diskuze

Tato pravidla jsou závazná pro všechny uživatele diskusního portálu Svazu vapingu. Nerespektování těchto pravidel může vést ke smazání škodlivých příspěvků administrátorem.

1.       Identifikace autora příspěvku: Každý zájemce o užívání diskusního fóra by měl vystupovat pod jednou přezdívkou či emailovou adresou. Používání různých přezdívek zhoršuje přehlednost diskusí. Použití přezdívky jiného uživatele je považováno za hrubé porušení tohoto pravidla.

2.       Slušnost a ohleduplnost: Je zakázáno používat vulgární jazykové prostředky. Za porušení pravidel je samozřejmě považováno i urážení ostatních uživatelů fóra. Při nesouhlasu s jinými uživateli vyhrávejte debatu počtem argumentů, nikoliv šíří vulgárního jazykového fondu. Mějte též na paměti, že vaše chování na diskusním fóru ovlivní vaši vizitku při budoucím přidávání příspěvků.

3.       Neobtěžujte ostatní uživatele: Pokud vás někdo vyzve k zastavení komunikace, která mu není příjemná, přestaňte. Pokud neuposlechnete, bude vaše chování považováno za obtěžování. Za obtěžování se též považují vulgarismy, falšování identity nebo umísťování příspěvků omezujících provoz a přehlednost diskuzí.

4.       Zákaz komerčních aktivit: Do diskusního fóra je zakázáno umísťovat komerční prezentace či jinak podporovat komerční subjekty zejména v podobě inzerátů, nabídek, upoutávek na komerční akce, atd.

Kvalita a úroveň diskusního fóra bude vždy předurčená VÁMI – uživateli. Proto, prosíme, dbejte na to, aby toto diskusní fórum bylo klidným a příjemným prostředím a aby se stalo prostorem konstruktivně řešící problematiku vapingu. Všem uživatelům elektronických cigaret pak jistě skvěle poslouží.